2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Fyrhjulingssafari i Dalarna

Ta med dig dina kolleger och vänner och åk på fyrhjulingssafari i Svartnäs, Dalarna. Fyrhjulingsturen går genom skogar och utmanade småvägar i Dalarna och passerar fina sjöar (kanske något för den fiskeintresserade?) och spännande höjder. Stora safarin är på 4 timmar och inkluderar grillning som avslutningsmåltid vid brasan. Den mindre turen tar bara 3 timmar men inkluderar ingen grillning, även om det finns chans att se otillagat vilt i sin naturliga miljö.

Innan turen ger våra erfarna guider er en säkerhetsgenomgång och ni utrustas med tillämplig säkerhetsutrustning inför fyrhjulingssafarin. Vi erbjuder fyrhjulingssafari i olika svårighetsgrader, från enkel till avancerad körning. Det mesta kan ordnas i samband med 4-hjulingsäventyret, som lunch, fika och aktiviteter som passar er grupp.

Obs, detta ovan är ej skapat och granskat av Moreys Äventyr så riktigheten i inlägget är att observera. Se fullständiga villkor på respektive sida för de bokningsbara fyrhjulingssafari-äventyrspaketen.

Kommentera Dela

Kommentera

Nya utflykter/event

De senaste utflykterna finns under sidan event. Där finner ni specialevent och regulära event som bokningsbara fyrhjuling- och snöskoterutflykter.

Äventyrspaket 2016

Fyrhjuling & Grillning, halvdag (5-20 personer) Fortsätt

Fyrhjuling i Vildmark, halvdag (5-20 personer) Fortsätt

Kontakt

Ingmar Morey
Telefon: 070-255 41 31
Adress: Svartnäs 108,  
790 23 Svärdsjö

Vi finns 2,5 tim från Uppsala och 45 min från Falun/Gävle